Bagaimana Menjadi Rep untuk Nu Skin

Nu Skin bermula pada tahun 1984, sebagai usaha kolaborasi Blake Roney, Steve Lund dan Sandie Tillotson. Syarikat bernilai jutaan dolar ini menjual produk penjagaan kulit dan kesihatan secara langsung kepada pelanggan melalui wakilnya. Produk Nu Skin tidak terdapat di kedai atau dalam talian; anda mesti menjadi pengedar rasmi untuk menjualnya. Sebelum anda boleh menyerahkan aplikasi, anda mesti mendapatkan tajaan daripada pengedar Nu Skin semasa. Struktur syarikat membolehkan para pengedar upline menerima bonus dari penjualan rekrut mereka.

1

Navigasi ke laman web syarikat. Klik pada tab di bahagian atas halaman yang berbunyi "Peluang." Tatal ke bawah dan klik kotak "Sertai Pasukan Kami" di kiri atas. Klik pautan "Sertai Pasukan Kami".

2

Pilih jenis pengedaran yang ingin anda lamar. Terdapat dua pilihan: Pembahagian entiti individu dan perniagaan. Aplikasi untuk pengedaran individu memerlukan nombor Jaminan Sosial, dan anda akan diminta untuk membuat pesanan awal sekurang-kurangnya $ 100. Aplikasi pengagihan entiti perniagaan memerlukan EIN Persekutuan, dan tahap perniagaan berharga $ 1,495. Jumlah ini merangkumi beberapa produk, persediaan latihan dan semua yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan Nu Skin. Anda juga memerlukan ID pengedar perekrut anda. Walaupun anda belum direkrut secara aktif, anda memerlukan nombor ID semasa. Hubungi nombor bebas tol syarikat di 1-800-487-1000 untuk meminta rujukan pengedar.

3

Buat nama pengguna dan kata laluan, kemudian baca perjanjian dalam talian. Perjanjian tersebut menjelaskan bahawa pengedar Nu Skin mesti membuat pesanan setiap enam bulan. Mereka di peringkat eksekutif hanya perlu membuat pesanan setiap 12 bulan.

4

Bayar jumlah yang diperlukan dengan kad kredit atau debit. Cetak resit anda dan periksa e-mel anda untuk maklumat log masuk anda. Simpan semua e-mel syarikat untuk rekod anda. Anda boleh mula menjual Nu Skin sebaik sahaja anda menerima nombor pengedar.