Teknik Pengiklanan Terbaik untuk Lantai

Peruncit lantai, pemasang dan gudang pembaikan rumah dapat menjadikan perniagaan lantai bersaing. Untuk mengembangkan aliran pembangunan semula dan membina projek yang terus berjalan, anda perlu mengembangkan kaedah pengiklanan yang kuat. Teknik pengiklanan terbaik untuk perniagaan lantai tidak selalu memerlukan pelaburan kewangan yang besar, tetapi memerlukan ketekunan dan kerja keras.

Demonstrasi Di Kedai

Sekiranya pengguna ingin mempunyai lantai baru di rumahnya tetapi dia tidak mempunyai kewangan untuk membayar pemasangan, maka demonstrasi pemasangan lantai di kedai boleh menjadi cara yang berkesan bagi peruncit untuk mendapatkan perniagaan baru. Memasang lantai boleh menakutkan orang yang tidak pernah mencubanya sebelum ini. Tetapi jika anda menaja serangkaian kelas memasang lantai, pengguna dapat memperoleh keyakinan terhadap kebolehan mereka dan anda mungkin mendapat sekumpulan pelanggan baru.

Rangkaian

Rangkaian profesional untuk pemasangan lantai dan peruncit boleh berbeza dengan perniagaan kontrak lain atau kedai bekalan pembinaan. Jurutera, syarikat konkrit dan syarikat penggalian akan memperoleh sebahagian besar rangkaian perniagaan mereka dengan kontraktor umum yang mendapat projek bangunan baru. Tetapi vendor lantai dapat menjadi jaringan yang berjaya dengan syarikat pembangunan harta tanah dalam merombak projek seperti yang dia dapat dengan bangunan baru. Rakan kongsi rangkaian lain yang berpotensi untuk syarikat lantai termasuk ejen harta tanah kediaman, kontraktor lukisan dan pelabur penyitaan yang membeli kediaman yang bermasalah dan kemudian merombaknya untuk dijual dengan cepat.

Tawaran Percuma

Terdapat beberapa elemen pekerjaan lantai, seperti permaidani, pelapik, pemasangan, tali penahan dan jahitan permaidani. Projek lantai kayu keras boleh merangkumi penghalang kelembapan atau hiasan dinding dan bahkan memperbaiki lantai kayu lama. Terdapat beberapa elemen dalam projek yang boleh anda tawarkan secara percuma untuk membantu menarik penjualan. Contohnya, menawarkan pad percuma untuk setiap permaidani yang dibeli atau penghalang kelembapan percuma untuk lantai kayu keras dapat menjadikan iklan lantai anda lebih berkesan.

Diskaun Pukal

Apabila orang memutuskan untuk mengemas rumah mereka, mereka mungkin ingin melakukan lebih dari satu bilik. Untuk menarik pelanggan yang melihat projek pengubahsuaian besar, anda boleh membuat potongan besar di mana anda menawarkan harga yang lebih rendah untuk memasang lantai di dua atau lebih bilik. Tawarkan pelanggan peluang untuk memilih gaya atau warna permaidani yang berbeza dan kemudian membuat pakej pemasangan yang menawarkan harga yang lebih rendah daripada melakukan satu bilik pada satu masa.