Cara Menyahdayakan Norton AntiVirus buat sementara waktu

Banyak program dan aplikasi meningkatkan prestasi perniagaan dan meningkatkan produktiviti, jadi memasang perisian baru secara berkala diperlukan untuk perniagaan yang berjaya. Dalam beberapa kes, Norton AntiVirus boleh mengganggu persediaan pemasangan perisian. Ini kemungkinan besar jika tidak mengenali program yang sedang dipasang. Menonaktifkan sementara Norton AntiVirus adalah penyelesaian cepat untuk menyelesaikan masalah pemasangan biasa. Beberapa program mengesyorkan untuk mematikan sementara program antivirus sebelum meneruskan pemasangan. Sekiranya anda tidak dapat memasang perisian perniagaan, matikan Norton AntiVirus buat sementara waktu dengan cepat dan selamat.

1

Cari ikon Norton AntiVirus di kawasan pemberitahuan di sebelah jam sistem. Klik anak panah di sebelah kawasan pemberitahuan jika ikon Norton AntiVirus tidak kelihatan. Kotak terbuka dengan senarai ikon. Seret ikon Norton ke kawasan pemberitahuan.

2

Klik kanan ikon Norton. Menu pop timbul baru dengan pelbagai tetapan keselamatan dibuka.

3

Klik "Lumpuhkan AntiVirus Auto-Protect." Sekiranya diminta, tentukan jumlah masa yang anda mahu untuk mematikan program keselamatan.