Cara Menyegerakkan Fon Kepala Bluetooth Samsung

Mengekalkan rentetan panggilan perniagaan yang nampaknya tidak berkesudahan boleh membuat frustrasi dan membosankan ketika ditambatkan ke alat dengar tanpa tali atau telefon bimbit genggam. Alat dengar tanpa wayar akan membebaskan anda dari kekangan tersebut dan menjadikan perbualan seperti itu lebih mudah. Walaupun alat dengar wayarles inframerah tradisional diselaraskan ke penerima tanpa wayar, alat dengar Bluetooth yang ditawarkan oleh Samsung berpasangan dengan peranti berkemampuan Bluetooth lain untuk mencapai kesan yang serupa.

1

Geser suis kuasa pada set kepala Bluetooth Samsung ke atas untuk menghidupkan set kepala. Suis mempunyai bulatan dengan garis melaluinya.

2

Tekan dan tahan butang bicara selama tiga saat sehingga lampu penunjuk biru alat dengar tetap menyala. Butang bercakap kelihatan berbeza antara alat dengar, jadi periksa manual untuk lokasinya. Ini meletakkan alat dengar ke mod berpasangan. Sekiranya ini adalah pertama kalinya anda menghidupkan headset, atau jika headset tidak dapat menemukan peranti yang dipasangkan sebelumnya, mod berpasangan diaktifkan secara automatik.

3

Aktifkan fungsi Bluetooth peranti lain, mengikut manual arahannya, dan cari alat dengar.

4

Pilih alat dengar Samsung anda dari senarai peranti Bluetooth yang tersedia. Alat dengar dapat dikenali dengan label "Samsung" atau nombor model pada nama peranti.

5

Masukkan "0000" untuk nombor PIN untuk memasangkan headset.