Kaedah Terbaik untuk Membangun Perniagaan ACN

ACN, Inc. yang berpusat di North Carolina, menjual perkhidmatan telefon dan rangkaian kepada pelanggan kediaman dan perniagaan di seluruh dunia. Syarikat ini mengekalkan rangkaian global pengendali perniagaan bebas, atau IBO, yang bertindak sebagai wakil penjualan untuk perkhidmatan ini. Setiap IBO bertindak sebagai pemilik perniagaan kecil bebas dan memperoleh pendapatan baik dari penjualan dan dengan merujuk IBO yang berpotensi kepada syarikat.

Mengadakan Acara

Salah satu cara termudah untuk menjangkau bakal pelanggan atau calon ACN adalah dengan mengadakan acara. Jamuan perniagaan peribadi menyerupai pesta Tupperware klasik tetapi memberi peluang kepada IBO untuk menjual perkhidmatan mereka kepada sekumpulan rakan pada masa yang sama. Rep juga boleh mendorong rakan untuk membawa tetamu, yang mungkin juga berminat dengan perkhidmatan atau kerjaya ACN.

IBO juga boleh mengembangkan perniagaan mereka dengan bercakap di acara perniagaan tempatan, pusat komuniti atau forum lain yang mereka dapati. Acara-acara ini dapat memberi peluang kepada perwakilan untuk membuat pembentangan mengenai manfaat kerjaya ACN dan pelbagai perkhidmatan yang ditawarkan oleh syarikat.

Menghadiri Acara Latihan Antarabangsa

ACN secara rutin menaja acara latihan antarabangsa untuk IBO yang ada dan calon yang berpotensi. Syarikat mendorong para hadirin untuk membawa tetamu untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ACN dan peluang yang ada pada IBO. Acara latihan ini memberikan idea dan petua pemasaran dari pemimpin ACN teratas. Mereka dapat bertindak sebagai sumber motivasi yang kuat untuk membantu perwakilan ACN menarik nafas baru dalam perniagaan mereka.

Mengekalkan Kehadiran Web yang Kuat

Pada bulan Julai 2011, ACN menyelesaikan pelancaran program kedai dalam talian rasmi. Setiap ACN IBO mempunyai domain bebasnya sendiri, walaupun setiap perwakilan bertanggungjawab untuk mengaktifkan laman web ini dengan syarikat. Perwakilan boleh menambahkan alamat domain mereka ke kad perniagaan mereka untuk membolehkan calon pelanggan mengakses maklumat mengenai syarikat tersebut. IBO menerima kredit untuk setiap pelanggan yang membeli perkhidmatan telefon melalui laman webnya, dan juga untuk wakil baru yang dirujuk melalui laman web ini.

Fokus pada Pengambilan

Perwakilan ACN memperoleh peratusan dari setiap penjualan yang mereka buat kepada pelanggan telefon atau rangkaian. Mereka juga memperoleh bonus pemerolehan pelanggan untuk setiap perwakilan baru yang mereka rekrut untuk bekerja di ACN, serta peratusan dari penjualan masa depan wakil itu.

Menurut kajian tahun 2008 yang diterbitkan dalam "McGeorge Law Review," sebahagian besar pendapatan untuk IBO berasal dari bonus pemerolehan ini dan bukannya dari penjualan perkhidmatan telefon. Sebagai contoh, "McGeorge Law Review" menganggarkan bahawa perwakilan ACN perlu mendaftar 417 pelanggan dengan purata bayaran $ 30 sebulan untuk memperoleh pendapatan $ 1,000 sebulan. Pejabat Juruaudit Negeri Montana menerbitkan dokumen ACN yang menunjukkan pendapatan yang jauh lebih tinggi dari pemerolehan dan komisen. Sebagai contoh, salah satu dokumen ini menunjukkan bahawa ACN mendakwa bahawa IBO yang merekrut dua wakil baru, yang masing-masing merekrut dua wakil lagi, yang masing-masing mendapat 20 pelanggan telefon akan memperoleh $ 11,000 sebulan. Untuk memaksimumkan pendapatan dan mengembangkan perniagaan anda, fokus untuk mencari perwakilan ACN berkualiti yang ingin memulakan syarikat bebas mereka sendiri.

Amaran

Pada tahun 2010, negara bagian Montana mengajukan perintah berhenti dan berhenti terhadap ACN, menuduh syarikat itu beroperasi sebagai skema pemasaran bertingkat, atau piramid. Walaupun perwakilan ACN dapat membuat kehidupan yang sah untuk syarikat itu, pengajuan oleh negara Montana menunjukkan bahawa sebilangan besar wakil sebenarnya kehilangan wang pada tahun 2008 dan 2009. Sebenarnya, sebahagian besar dari mereka yang diprofilkan dalam pemfailan ini gagal memperoleh cukup banyak untuk menutup pelaburan $ 499 mereka untuk menjadi wakil ACN. Sebelum melakukan jawatan ini, atau pekerjaan pemasaran langsung, luangkan masa untuk meneliti syarikat dan memahami potensi risiko. Cari sumber bebas untuk mengesahkan laporan pendapatan daripada hanya bergantung pada maklumat yang diberikan oleh syarikat atau wakilnya.