Petua Pelaburan Pasaran Saham Percuma

Pasaran saham boleh menjadi tempat menakutkan untuk melabur sekiranya anda tidak memahami apa yang anda lakukan. Untuk meningkatkan peluang anda untuk berjaya di pasaran saham, anda harus mengikuti beberapa petua pelaburan asas pasaran saham percuma. Dengan mendapatkan nasihat yang baik dan percuma, anda dapat meningkatkan peluang anda menjana wang di pasaran saham.

Tempat Pelabur

Investor Place dikendalikan oleh InvestorPlace Media, LLC. Syarikat ini mempunyai pengalaman lebih dari 35 tahun dalam menawarkan nasihat pelaburan. Laman web ini menawarkan banyak nasihat pelaburan percuma kepada pelabur, termasuk buku percuma untuk dimuat turun, langganan buletin pelaburan percuma dan artikel yang menawarkan maklumat dan nasihat pelaburan. Investor Place juga menawarkan bahagian mengenai sejarah pasaran saham. Sekiranya anda mencari broker, Investor Place menawarkan nasihat untuk membandingkan broker dan mencari yang tepat untuk anda.

Wall Street Survivor

Wall Street Survivor adalah, pertama dan paling utama, permainan pelaburan pasaran saham percuma yang boleh anda nikmati sendiri, atau anda boleh mendaftar sebagai sebahagian daripada kumpulan. Permainan ini memberi anda akaun bank fantasi yang boleh anda gunakan untuk melabur dalam saham sebenar. Saham bergerak berdasarkan aktiviti pasaran saham sebenar. Untuk membantu anda memahami pasaran saham dan bermain permainan dengan lebih baik, Wall Street Survivor menawarkan petua, kawasan sembang interaktif dan forum di mana anda boleh mengemukakan soalan kepada pakar dan berita saham harian. Semua perkhidmatan di laman web adalah percuma, termasuk permainan.

Pelabur Pasaran Saham

Pelabur Pasaran Saham adalah sumber maklumat percuma untuk pelabur yang merangkumi nasihat pelaburan saham, maklumat mengenai peristiwa semasa pasaran saham, tutorial untuk pemula pelaburan dan maklumat terperinci mengenai kenderaan pelaburan lain, termasuk anuiti dan dana lindung nilai.

eStockWise

EStockWise menawarkan petua pelaburan percuma, akses ke permainan dan perisian perdagangan percuma. Juga, pustaka artikel percuma yang luas menerangkan pelbagai jenis saham, jenis kaedah perdagangan saham, senarai bursa saham yang berlainan di seluruh dunia dan maklumat mengenai pasaran hadapan.

Penyelidikan Pelaburan Zacks

Zacks Investment Research mempunyai banyak tip dan nasihat pelaburan percuma untuk disertakan dengan carta dari semua bursa utama, senarai saham yang disyorkan untuk dilaburkan dan kedudukan untuk dana bersama. Zacks juga menawarkan nasihat percuma mengenai pelaburan saham di peringkat antarabangsa.